Categorieën

PayPal

Crayon Rocks 8 kleuren in naturel zakje Bekijk volledige grootte

Crayon Rocks 8 kleuren in naturel zakje

7.5T € 7,50
Omschrijving

Een set van 8 Crayon Rocks gemaakt van sojabonen en gekleurd met natuurlijke pigmenten. Deze zitten in een katoenen opbergzakje. Volgens richtlijnen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Meer details

Beschikbaarheid: Dit product is uitverkocht


Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

In winkelmandje

De steenvormige krijtjes van Crayon Rocks zijn gemaakt in de Verenigde Staten van sojabonen en worden gekleurd met natuurlijke pigmenten afkomstig van planten.

De kleuren zijn natuurlijk en levendig en kunnen in verschillende laagjes aangebracht worden zodat je de kleuren kunt mengen. Crayon Rocks zijn ideaal voor kinderen en volwassenen die moeite hebben om krijtjes in de pengreep vast te houden. Maar natuurlijk zijn ze ook geschikt voor iedereen die van kleuren houdt!

In de Verenigde Staten worden de krijtjes ook veelvuldig gebruikt door ergotherapeuten om de fijne motoriek te ontwikkelen.

Crayon Rocks is ontwikkeld door de Amerikaanse lerares Barbara Lee, die werkte met kinderen met een motorische of emotionele beperking. De krijtjes zijn geïnspireerd op Jan Olsen, OTR en het 'Handwriting without tears' programma.De krijtjes zijn volgens officiele richtlijnen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege inslikgevaar.