Categorieën

PayPal

Joha navy col 100% wol (97110) Bekijk volledige grootte
Joha

Joha navy col 100% wol (97110)

13.9T 13,90 incl. btw VAT Prijs voor l [?]
In verband met nieuwe EU BTW regels, kan deze prijs variëren bij het selecteren van een ander land voor verzending. Lokale BTW zal worden berekend.

Prijzen vanaf € 13,90 tot € 13,90. Prijs kan verschillen per maat.
Omschrijving

Col

Heerlijke col verkrijgbaar in de maten 1-3 jaar en 4-6 jaar. Heerlijk om te gebruiken in plaats van een sjaal. De col is gemaakt van 100% wol.

Pasvorm

Het verschil in de collen is niet heel groot. De grotere col is iets breder en wat langer. Door de elasticiteit is de col lang te gebruiken. 

Wasvoorschrift

Om de col  in optimale vorm te houden, dient de col op een wolwasprogramma of met de hand gewassen te worden. Check altijd of de wasmachine over een goed wolwasprogramma beschikt. Het schrikken van de wol, grote temperatuursverschillen, zorgen ervoor dat de wol kan krimpen. Gebruik daarnaast een goed wolwasmiddel, bijvoorbeeld van Sheepish Grins om je wol te wassen.

Joha

Joha is een Deens bedrijf voorzien van het Ecolabel en Nordic Swan keurmerk. De kleding wordt in Oost Europa gemaakt. De wol van Joha is superwash. Dit betekent dat de wol bewerkt is om te voorkomen dat de wol krimpt. 

Beschikbaarheid:

3 exemplaren in voorraad

Ok, begrepen!
Deze website gebruikt cookies Meer details