Categorieën

PayPal

Herfst (Pluim) Bekijk volledige grootte

Herfst (Pluim)

9.95T 9,95 incl. btw
Omschrijving

Stampen in de plassen, kastanjes zoeken en genieten van de geur van het bos : voor kinderen is de natuur om hen heen één groot geschenk.

Dit vrolijke kartonboekje draait helemaal om al het moois wat er in de herfstontdekken en te doen is: gewoon in je eigen omgeving. Voor kleine kinderen is het daarom een feest van herkenning om – samen – door de boekjes te bladeren. 

De kleurrijke illustraties van Sophie Pluim maken de natuurschatten en speelmomenten nog bijzonderder. Een juweeltje voor kleine natuurliefhebbers die graag buiten zijn.

'Wat een herkenbare herfstsfeer voor kinderen die vertrouwd zijn met het bos en wat een mooie kennismaking voor kinderen die opgroeien in een stad. Maar ook daar dwarrelen er blaadjes uit de bomen en zijn er regenplassen op de stoep, waar je lekker in rond kunt springen. Op iedere prent vind je deze vrolijk herfstsfeer terug en zie je kinderen lekker buiten spelen. Dat willen jouw peuters vast ook graag, dus hopla, jas en laarsjes aan en op stap met de neusjes in de wind! Dit boekje hoort in een reeks van vier eenvoudige seizoenenboekjes. Prachtig om ze er in ieder seizoen bij te pakken om met de kinderen te praten over de veranderingen door het jaar heen'. - Elly van der Linden - Boekstart

Beschikbaarheid:

4 exemplaren in voorraad

Ok, begrepen!
Deze website gebruikt cookies Meer details