Categorieën

PayPal

Regenboogschaap streeft ernaar bestellingen binnen 24 uur te verzenden. Aangezien we met een klein team werken, kan het door omstandigheden voorkomen dat de besstelling pas binnen 3 werkdagen verzonden zal worden, maar dit is zeker zeer uitzonderlijk.

 

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95 ongeacht volume en gewicht (hier worden geen uitzonderingen op gemaakt) voor België en Duitsland bedragen de verzendkosten €9,95 en voor overige landen binnen de EU maximaal €24,95.

 

Ophalen in Ede is kostenloos en kan op afspraak of tijdens onze vrije inloop momenten.

 

Bestellingen binnen Nederland worden vanaf €75 gratis verzonden via PostNL. Voor Belgie en Duitsland geldt gratis verzending vanaf €150 en voor de rest van de landen binnen de EU geldt gratis verzending vanaf €250.

Verzendkosten voor buiten de EU is afhankelijk van gewicht en volume. Neem gerust contact met ons op voor de tarieven.

Retournering

Indien een product niet aan uw wensen voldoet, kan het binnen 14 werkdagen geretourneerd worden (retourneren gebeurt op kosten en risico van de klant). U ontvangt dan uiterlijk binnen 14 dagen uw geld retour.

* Indien u de gehele bestelling retourneert, ontvangt u het aankoopbedrag + de verzendkosten die Regenboogschaap in rekening heeft gebracht, retour.

* Indien u slechts een deel van uw bestelling retourneert, ontvangt u het aankoopbedrag van deze goederen retour

 

U zult het geld ontvangen op dezelfde rekening waarmee u ook betaald heeft.

 

Om de afwikkeling zo snel mogelijk te laten verlopen, wordt dringend verzocht een briefje bij te sluiten met naam/bestelnummer. Als dit niet bijgeleverd wordt, zal er gewacht worden tot er contact met ons opgenomen wordt aangezien wij de retour niet kunnen verwerken.

De kosten en het risico voor het retourneren zijn voor de klant.

Producten worden enkel volledig vergoed, indien:

*het product in absolute nieuwstaat is, (geen kattenharen, geen vlekken, geen abnormale geurtjes etc.)

*het product in de oorspronkelijke verpakking zit en indien van toepassing, het prijskaartje nog aanwezig is

Mocht dit niet het geval zijn, dan kan een waardevermindering toegepast worden.

 

Omruilen

Indien u een product wenst om te ruilen voor een ander product (bijv. een andere maat bij kleding) dan zijn de retourneringskosten en risico voor de klant. Regenboogschaap zal het nieuwe product kostenloos opsturen, tenzij het een afgeprijst product is, in dat geval dient u opnieuw verzendkosten te betalen. Let op, er wordt per bestelling eenmalig gratis omgeruild. Als het product waarvoor geruild ook niet bevalt, dan kan dit niet meer kostenloos omgeruild worden.


Ok, begrepen!
Deze website gebruikt cookies Meer details