Categorieën

PayPal

Regenboogschaap streeft ernaar bestellingen binnen 24 uur te verzenden. Aangezien we met een klein team werken, kan het door omstandigheden voorkomen dat de besstelling pas binnen 3 werkdagen verzonden zal worden, maar dit is zeker zeer uitzonderlijk.

 

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95 ongeacht volume en gewicht (hier worden geen uitzonderingen op gemaakt) voor België en Duitsland bedragen de verzendkosten €8,00 en voor overige landen binnen de EU maximaal €29,95.

 

Ophalen in Ede is kostenloos en kan op afspraak.

 

Bestellingen binnen Nederland worden vanaf €75 gratis verzonden via PostNL. Voor Belgie en Duitsland geldt gratis verzending vanaf €150.

Retournering

Indien een product niet aan uw wensen voldoet, kunt u binnen 14 dagen uw retour aanmelden. Gebruikt u hiervoor het e-mailadres zoals vermeld onder contact, of een van de andere kanalen (telefoon, WhatsApp) om uw product te retourneren. Dit mag zonder opgaaf van reden, maar we horen natuurlijk graag waarmee we u beter kunnen helpen.
Na de aanmelding heeft u nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.

Retourneren gebeurt op kosten en risico van de klant. Zorgt u daarom voor een degelijke verpakking!

U ontvangt binnen 14 dagen uw geld terug.

* Indien u de gehele bestelling retourneert, ontvangt u het aankoopbedrag + de verzendkosten die Regenboogschaap in rekening heeft gebracht, retour.

* Indien u slechts een deel van uw bestelling retourneert, ontvangt u het aankoopbedrag van deze goederen retour

U zult het geld ontvangen op dezelfde rekening waarmee u ook betaald heeft. 

Om de afwikkeling zo snel mogelijk te laten verlopen, wordt dringend verzocht een briefje bij te sluiten met naam/bestelnummer. Als dit niet bijgeleverd wordt, zal er gewacht worden tot er contact met ons opgenomen wordt aangezien wij de retour niet kunnen verwerken.

De kosten en het risico voor het retourneren zijn voor de klant.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Omruilen

Indien u een kledingstuk wenst om te ruilen voor een andere maat, dan zijn de retourneringskosten en risico voor de klant. Regenboogschaap zal binnen Nederland het nieuwe kledingstuk kostenloos opsturen, tenzij het een afgeprijsd product is, in dat geval dient u opnieuw verzendkosten te betalen. Let op, er wordt per bestelling eenmalig gratis omgeruild. Als het product waarvoor geruild ook niet bevalt, dan kan dit niet meer kostenloos omgeruild worden. In alle andere gevallen kan een nieuwe bestelling geplaatst worden en de producten die niet bevallen geretourneerd worden.


Ok, begrepen!
Deze website gebruikt cookies Meer details