Categorieën

PayPal

De geschiedenis van Regenboogschaap

In maart 2008 is Regenboogschaap opgezet als een studieobject voor mijn studie marketing aan de Hanzehogeschool Groningen.

 

Begonnen als een webwinkel die zich voornamelijk richtte op het breien, haken en vilten, is dit langzaam maar zeker uitgegroeid tot een grote goedlopende webwinkel. De geboorte van onze zoons Bram en Guus heeft ertoe bijgedragen dat het assortiment is gaan groeien en blijven groeien.

 

Vandaag de dag bestaat ons assortiment uit toonaangevende merken als Grimms, Ostheimer, Cosilana, Stockmar, Lyra, Reiff, Disana, Popolini, Joha Gluckskafer Ducksday.

 

Het uitgangspunt van al onze producten is dat deze door mijzelf gebruikt zouden kunnen worden, of voor onze zoons. Producten die dicht bij huis geproduceerd worden en vrij zijn van kinderarbeid of slechte werkomstandigheden.

 

 

Mireia Damwichers en Jourik Feenstra, de personen achter Regenboopschaap

Mijn naam is Mireia Feenstra Damwichers en ik ben de persoon die zorgt voor het assortiment, het behandelen van de emails en het versturen van alle pakketjes en ben daarmee het eerste aanspreekpunt voor klanten. Mijn partner Jourik Feenstra heeft de website gebouwd en onderhoudt de technische kant van de website. Samen met onze zoons Bram en Guus wonen wij in Ede.

ons gezinnetje


Ok, begrepen!
Deze website gebruikt cookies Meer details