Categorieën

PayPal

De sneeuwkoningin (Andersen M vd Zanden) Bekijk volledige grootte

De sneeuwkoningin (Andersen M vd Zanden)

19.95T 19,95 incl. btw
Omschrijving

Ze vliegt te midden van wild wervelende sneeuwvlokken en als ze naar binnen gluurt, verschijnen er ijsbloemen op de ruiten.’ Als de winterse Sneeuwkoningin Sofia’s vriendje Kaj meeneemt, reist Sofia naar het verre Noorden om hem weer thuis te brengen.


Een geliefd sprookje over moed, vastberadenheid en liefde.
Bekroond illustrator Lesley Barnes geeft deze prachtige pop-up versie van ‘De Sneeuwkoningin’ van Hans Christian Andersen een magische uitstraling.

'December is de feestmaand en daar hoort natuurlijk een bijzonder prentenboek bij. De Sneeuwkoningin is zonder twijfel één van de mooiste boeken van deze winter. Zodra je het open slaat, zul je betoverd raken. Niet zo gek, want het gaat hier om een pop up-boek. Voor je ogen groeit er uit de ene bladzijde een complete stad en op de ander vliegt er ineens een slee met twee witte paarden door de lucht. Zes magische afbeeldingen brengen dit sprookje tot leven. Zelfs als je dit voor de twintigste keer open doet, zal het boek je een plezierige rilling geven. De pop-ups zijn gewoon te mooi om niet onder de indruk te zijn. Vooral de laatste afbeelding waarin de toren van het paleis de lucht in schiet, blijft me fascineren. Een heerlijk voorleesverhaal'. - Rubén Rodriguez da Silva - Libris Tipt! 

Beschikbaarheid:

1 exemplaar in voorraad

Ok, begrepen!
Deze website gebruikt cookies Meer details