Categorieën

PayPal

Cosilana broekje 70% wol 30% zijde met omslag om te vouwen tot maillot, donkerpaars  (71018) Bekijk volledige grootte
Cosilana

Cosilana broekje 70% wol 30% zijde met omslag om te vouwen tot maillot, donkerpaars (71018)

22.95T 22,95 incl. btw VAT Prijs voor l [?]
In verband met nieuwe EU BTW regels, kan deze prijs variëren bij het selecteren van een ander land voor verzending. Lokale BTW zal worden berekend.

Prijzen vanaf € 22,95 tot € 25,95. Prijs kan verschillen per maat.
Omschrijving

Broekje met boord en omslag

Een broekje met boord op de buik, en omslag bij de voetjes, waardoor het broekje met of zonder 'sokjes' gedragen kan worden.  Gemaakt van 70% wol en 30% zijde. 

Pasvorm

Door de boord op de buik en omslag onderaan de pijpen, die je in het begin dubbel kunt vouwen, kan het broekje erg lang mee gaan. In de boord zit een kleine opening waarmee je het elastiek, indien nodig, in kunt korten, voor smalle kindjes. 

Wasvoorschrift

Om de broek in optimale vorm te houden, dient de broek op een wolwasprogramma of met de hand gewassen te worden. Check altijd of de wasmachine over een goed wolwasprogramma beschikt. Het schrikken van de wol, grote temperatuursverschillen, zorgen ervoor dat de wol kan krimpen. Gebruik daarnaast een goed wolwasmiddel, bijvoorbeeld van Sheepish Grins om je wol te wassen. 

Cosilana

Cosilana is een duits bedrijf en alle kleding van Cosilana wordt in Duitsland gemaakt en is voorzien van het GOTS label.

Beschikbaarheid:

5 exemplaren in voorraad

Ok, begrepen!
Deze website gebruikt cookies Meer details