Categorieën

PayPal

Regenboogschaap biedt hoogwaardig houten speelgoed en aanverwante artikelen aan van de merken Grimms, Ostheimer, De Speelgaard en De Noest.

 

GrimmsGrimms is een Duits merk en het speelgoed wordt in Duitsland geproduceerd. Het speelgoed staat bekend om de elementen;  aarde, water, lucht (de regenboog!)  en vuur die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Daarnaast heeft Grimms mooie regenboog gekleurde blokken bouwset, stapeltorens, in elkaar te stapelen bakjes en nog veel meer. 

 

OstheimerOstheimer is eveneens een Duits merk en het speelgoed wordt ook in Duitland gemaakt. Ostheimer staat bekend om zijn mooie handgemaakte figuren, die tot in detail afgewerkt zijn. Boerderijdieren, bosdieren, exotische dieren, mensenfiguren, sprookjesfiguren, kerstfiguren, ridders en soldaten en nog veel meer. 

 

De SpeelgaardDe Speelgaard is een Nederlands merk. Het speelgoed wordt gemaakt in Bosnië-Herzegovina. Het hout dat gebruikt wordt, komt van kleine boseigenaren die hun bossen goed verzorgen. De producten worden enkel met natuurlijke materialen afgewerkt, lazuur of lak op waterbasis of natuurlijke lijnolie. Regenboogschaap heeft mooi afgewerkte kaarten-  kaarsen- en steenhouders in het assortiment.

 

De NoestDe Noest is een Nederlands bedrijf dat in eigen beheer mooie houten lampen, knikkerbanen, muziekdoosjes, kapstokken, seizoenstafels, tafereeltjes, kaartenlijsten en meer maakt van hoogwaardig triplex dat deels blank en deels beschilderd geleverd worden.


Ok, begrepen!
Deze website gebruikt cookies Meer details