Categorieën

PayPal

Lilano wolzijde wikkelslaapzak navy (100980) Bekijk volledige grootte
Lilano

Lilano wolzijde wikkelslaapzak navy (100980)

54.95T 54,95 incl. btw
Prijzen vanaf € 54,95 tot € 84,95. Prijs kan verschillen per maat.
Omschrijving

Lilano slaapzak wolzijde

Een slaapzak gemaakt van 70% wol en 30% zijde. Deze slaapzak is een slag dikker dan de stof van bijvoorbeeld Engel en Cosilana.

Pasvorm

De slaapzak valt op maat. De totale lengte van de slaapzak zit tussen de twee maten in (50/56 meet tussen de 50 en 56 cm in)

Wasadvies

Om wollen kleding in optimale vorm te houden, dient wollen kleding op een wolwasprogramma of met de hand gewassen te worden. Lilano adviseert enkel koud te wassen en te centrifugeren op maximaal 400 toeren en na het wassen het kledingstuk terug in vorm te plaatsen en liggend te drogen. Zeker zware wollen items die hangend drogen, kunnen vervormen. Check altijd of de wasmachine over een goed wolwasprogramma beschikt. Het schrikken van de wol, grote temperatuursverschillen, zorgen ervoor dat de wol kan krimpen. Gebruik daarnaast een goed wolwasmiddel, bijvoorbeeld van Sheepish Grins om je wol te wassen.

Over Lilano

Lilano is een Duits bedrijf dat kleding maakt dat voorzien is van het KBT logo (gecontroleerde biologische wol en wordt in Duitsland gemaakt.

Beschikbaarheid:

6 exemplaren in voorraad

Ok, begrepen!
Deze website gebruikt cookies Meer details