Categorieën

PayPal

Natural Earth Paint kit Experience Bekijk volledige grootte

Natural Earth Paint

Natural Earth Paint kit Experience

33.95T 33,95 incl. btw
Omschrijving

KIT EXPERIENCE is een complete verfkit met ecologische verf in 6 kleuren die zeer geschikt is voor jonge kinderen om met kwasten te verven of juist als vingerverf te gebruiken. Ook zeer geschikt voor volwassenen en professioneel gebruik om bijvoorbeeld aquarellen te maken.

De verf is geheel gemaakt van natuurlijke ingredienten uit de aarde en mineralen pigment, is eenvoudig uitwasbaar en brengt geen schade toe aan de huid! Met deze 100% natuurlijke (niet-giftige) Children's Earth Paint in 6 kleuren: bruin, rood, oranje, geel, groen en blauw, maak je een romige, tempera-achtige verf als je het poeder mengt met water. Voeg meer water toe om aquarellen te maken!

KIT EXPERIENCE is een verfkit met 6 kleuren poeders mineraal pigment in de kleuren bruin, rood, oranje, geel, groen en blauw, welke met water aangemaakt ca. 2 liter verf maakt. Inclusief 2 grote en 1 kleine bamboe verfkwast.

Je maakt zelf met water de verf aan, daardoor werkt deze verf zeer economisch. Je maakt wat je nodig hebt en daarna kun je het nog ca 2 weken goed houden in de koelkast of zelfs invriezen. Geheel natuurlijke verf zonder synthetische toevoegingen en naar verhouding tot de prijs een zeer economisch alternatief voor verftubes.

De rijke, levendige kleuren kun je tegelijkertijd ook professioneel gebruiken. Je maakt er prachtige aquarellen mee of schilderijen op schildersdoek, papier, kurk hout, steen, textiel, glas enzovoort. Dus de verf is geschikt voor alle leeftijden!

Sneldrogend, dus geen kletsnatte tekeningen die lang moeten drogen, economisch in gebruik, glutenvrij, GMO vrij, vegan, geheel natuurlijk, mooie warme kleuren en goedgekeurd volgens EN71-3. De verpakking is een eco druk op FSC papier

Beschikbaarheid:

2 exemplaren in voorraad

Ok, begrepen!
Deze website gebruikt cookies Meer details