Categorieën

PayPal

Stockmar plakaatverf 12 kleuren Bekijk volledige grootte
Stockmar

Stockmar plakaatverf 12 kleuren

21.5T 21,50 incl. btw
Omschrijving

12 kleuren gesorteerd + dekwit + penseel + mengpalet
Door dit blik met opaque (= semitransparent) plakkaatverf te kopen, heeft u gekozen voor een product van hoge (kunstenaars) kwaliteit, die u verwacht van Stockmar.

Het klassiek, maar kunstzinnig gevormde blik bevat 12 kleurtabletten. Elk tablet kan eenvoudig en snel worden verwijderd en vervangen. Het uitneembare Stockmar mengpalet, kunt u in de hand vasthouden of neerleggen op tafel, net wat voor u het fijnste werkt.
U kunt het zo ook veel handiger schoon maken door onder de kraan af te spoelen.
Verder bevindt zich in dit Stockmar blik met opaque plakkaatverf een tube met opaque (meng-) wit en een vormbehoudende, topkwaliteit kattentong penseel gemaakt van Ponex synthetisch haar. Dit penseel wordt speciaal voor Stockmar geproduceerd door de Duitse firma Zahn, een zeer gerenommeerde en traditionele penseelfabrikant.

Net als al onze Stockmar verven en kleuren, hebben we gerefereerd aan Goethe's kleurencirkel, maar in een uitgebreide versie. De 3 basis of primaire kleuren vormen een driehoek, tussen hen bevinden zich de secundaire kleuren, die worden verkregen door het mengen van de aangrenzende primaire - groen uit blauw en geel, oranje uit geel en rood en violet uit rood en blauw. De tegenover elkaar liggende kleuren noemen we complementair, hierbij is sprake van het grootst mogelijke contrast. Als we nu de primaire en de secundaire kleuren gaan mengen komen we aan een uiteinde van de kleurencirkel. Bijvoorbeeld; we kunnen rood en violet mengen om roodviolet te krijgen, of geel en oranje voor oranjegeel.
Om de kleurenverscheidenheid te vergroten, en het verkrijgen van veel mengmogelijkheden, vindt u in deze Stockmar doos 2 tinten van de drie primaire kleuren, te weten: citroengeel en goudgeel, karmijnrood en vermiljoen, ultramarijn en Pruisisch blauw.

De Stockmar kleuren zijn zeer nauwkeurig op elkaar afgestemd, als ze worden gemengd zal het harmonieuze kleurentinten opleveren.

Net als alle andere producten van Stockmar, hebben ook deze opaque kleuren een unieke helderheid. Dit komt doordat de kleurpigmenten in deze plakkaatverf zeer intens zijn. Dit heeft als resultaat dat de kleuren zeer rijk zijn, ze blijven krachtig ook al wordt de verf enorm verdund. Stockmar opaque verf is geschikt voor een verscheidenheid aan verftechnieken; klassiek opaque schilderen (over een bestaande schildering heen), klassiek aquarelverven, lazuren of een combinatie van verschillende technieken.

Beschikbaarheid:

6 exemplaren in voorraad

Ok, begrepen!
Deze website gebruikt cookies Meer details