Categorieën

PayPal

Cosilana wolkatoenfleece mutsje navy (48939) Bekijk volledige grootte
Cosilana

Cosilana wolkatoenfleece mutsje navy (48939)

9.5T 9,50 incl. btw
Prijzen vanaf € 9,50 tot € 10,50. Prijs kan verschillen per maat.
Omschrijving

Strikmutsje

Een strikmutsje gemaakt van wolkatoen fleece, met 60% wol en 40% katoen. Een heerlijk mutsje om in de eerste maanden te helpen de prikkels te reduceren. Het mutsje bedekt de oren waardoor geluiden van buitenaf minder hard binnenkomen. 

Pasvorm

De mutsjes vallen vrij klein, het kleinste maatje is geschikt voor in de kraamweek maar gaat vaak maar even mee. Dit komt ook doordat een babyhoofdje het eerste jaar enorm groeit. (Van zon 35-37cm  bij de geboorte naar zon 48-50cm bij de eerste verjaardag) Daaroor komen de maten niet goed overeen met de maat. Onze kinderen hadden bij 6mnd al maat 86/92 van mutsje, terwijl ze nog in 62/68 en 74/80 kleding maat zaten.

Wasvoorschrift

Om het mutsje in optimale vorm te houden, dient het mutsje op een wolwasprogramma of met de hand gewassen te worden. Check altijd of de wasmachine over een goed wolwasprogramma beschikt. Het schrikken van de wol, grote temperatuursverschillen, zorgen ervoor dat de wol kan krimpen. Gebruik daarnaast een goed wolwasmiddel, bijvoorbeeld van Sheepish Grins om je wol te wassen. 

Cosilana

Cosilana is een duits bedrijf en alle kleding van Cosilana wordt in Duitsland gemaakt en is voorzien van het GOTS label.

Beschikbaarheid:

5 exemplaren in voorraad

Ok, begrepen!
Deze website gebruikt cookies Meer details